Proiecte implementate Emisiuni radio "Drepturile omului sînt drepturile tale"

Emisiuni radio "Drepturile omului sunt drepturile tale"

În perioada octombrie 2005 - ianuarie 2006, în fiecare zi de marţi, ora 8.30 CAPC a realizat ciclul de emisiuni radiofonice "Drepturile omului sînt drepturile tale" de la Radio Nova.

La dezbaterile din cadrul acestor emisiuni au participat parlamentari, lideri de partide şi alţi actori ai scenei politice din Republica Moldova, fiind discutate şi analizate principalele probleme ce ţin de promovarea, apărarea, dezvoltarea şi respectarea politicilor în domeniul drepturilor omului.

La fel, in cadrul fiecărei emisiuniau fostinvitaţi în calitate de expert şi reprezentanţi ai societăţii civile, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul respectiv.

Organizarea emisiunii în direct a constituit un prilej pentru ca ascultătorii să poată interveni cu propriile opinii în dezbaterea radiofonică.

în scopul mediatizării cît mai largi a politicilor ce ţin de promovarea, apărarea, dezvoltarea şi respectarea drepturilor omului, conţinutul dezbaterii radiofonice au fost publicate în săptămânalul care are o acoperire naţională - "Săptămîna" şi plasate pe prezentul site.