Politicienii noștri au învățat să mintă, fără să spună minciuni. Că doar la urmă să descoperi ca "adevărurile" lor, luate toate împreună, alcătuiesc o mare Minciună. Nicolae Dabja

11 angajaţi ai Primăriei Ermoclia, Ştefan-Vodă, şi-au dat demisia după instalarea în funcţie a noului primar

Odată cu accederea în funcţie a noului primar din satul Ermoclia, raionul Ştefan Vodă, întreaga echipă a primăriei, 11 persoane, a depus cerere de demisie. Oamenii spun că au fost forţaţi de primarul democrat Mihail Țurcanu să demisioneze, din cauză că s-ar fi implicat în campania electorală în favoarea contracandidatului său, a fostului primar Alexandru Pavlicenco. Ţurcanu neagă acuzaţiile.

 

Au fost reziliate contractele de muncă nu doar ale perceptorilor fiscali și ale contabilelor, ci şi a personalului tehnic, al femeii de serviciu şi paznicului. Unele dintre locurile acestora au fost ocupate de către rude ale actualului primar. Iar în locul tractoristului cu care Primăria avea încheiat un contract pentru servicii de salubritate, a fost antrenat un mijloc de transport de la întreprinderea „Miturix Agro” SRL, al cărei fondator este primarul.

 

Citeşte mai mult la : http://www.jc.md/11-angajati-ai-primariei-ermoclia-stefan-voda-si-au-dat-demisia-dupa-instalarea-in-functie-a-noului-primar/

 

Această publicaţie a fost elaborată în cadrul unui proiect implementat de CAPC cu susţinerea oferită de European Endowment for Democracy (EED). Opiniile exprimate aparţin autorilor și nu reflectă în mod necesar poziţia EED.